Perkawis HAORUI

Husus, kajujuran, kualitas, palayanan, Inovasi, Hebei Haorui parantos nuturkeun konservatif kana éta filsafat bisnis sacara umum saprak didirikeun. Sadaya padamelan nyayogikeun waktos sareng tanaga anu luar biasa pikeun nyumponan kabutuhan pasar, HAORUI komitmen pikeun nyayogikeun komoditas Indonésia sareng Jero rohangan sareng solusi sumber pikeun pembeli luar negeri.

Ampir 20 taun, HAORUI ngajaga kerjasama jangka panjang sareng supermarket ranté utama Éropa. Gawe sareng pabrik terpilih sareng inspeksi tingkat A kanggo nyayogikeun nasabah jaminan jaminan murah. Ayeuna HAORUI utamina urusan di tilu kelompok produk utama ---Barang mandi, Produk Olahraga & Kaséhatan, Dolanan Kayu.

about01

Mandi

Bathroom
Sports&Health

Olahraga & Kaséhatan

Dolanan Kayu

Wooden Toys

Genep Deparment Manajemén

Jurusan R&D Téknis

Ngajaga aktip dina lapangan anu patali pikeun ngatur inpo produk. sareng warta ti sakumna dunya. Laksanakeun inovasi dina sababaraha fungsi sareng desain dumasar kana paménta saleresna unggal palanggan.

Jualan Sales & Service anu terlatih

Fokus kana sumber pabrik, manajemén ranté pemasok, manajemén harga. Ngajalankeun unggal prosés sacara utuh tina panilitian dugi ka ngamuat kontainer. Nawiskeun palanggan anu komprehensif sareng khusus jasa.

Kualitas khusus ngatur departemén

Mariksa sareng ngawaskeun sadayana prosés produksi, ngabantosan departemén penjualan sareng ngadamel ngeunaan kontrol pangaturan téknis sareng paningkatan. Pastikeun barang dikirimkeun dina kaayaan anu pangsaéna.

Sertipikat ngatur departemen

Daptar sertipikat anu diperyogikeun tina pasar luar negeri, atur tés nganggo SGS, TUV, BV, Hohenstein, Intertek sareng laboratorium pihak-3 sanés. Indikator data nawiskeun ngeunaan bahan anu dianggo pikeun produksi.

Jurusan ngatur logistik

Atur angkutan barang, pikeun ngurus prosés pangiriman barang. Nyayogikeun jasa logistik pihak katilu pikeun pembeli peuntas laut.

Departemén jasa Saatos-diobral

Kumpulkeun tanggapan ti makets, nawiskeun bantosan ngeunaan panggunaan produk sareng instruksi pangropéa. Cocog sareng keluhan sareng solusi.

Palanggan

customer1

Kalayan tim semangat sareng kreativitas anu hébat, HAORUI mangrupikeun pilihan kahiji anjeun pikeun nempatkeun pesenan!

customer1
customer2
customer3